top of page

Çiğdem Ünal Küçük, UPS’in Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü oldu


100 yılı aşkın süredir müşterilerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılamaya ve deneyimlerini iyileştirmeye devam eden UPS, sektörün deneyimli isimlerinden Çiğdem Ünal Küçük'ü Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Pazarlama Müdürü olarak atadığını duyurdu.


Marka yönetimi ile pazarlama stratejileri geliştirme konularında 18 yıllık deneyime sahip olan Küçük, sorumlu olduğu pazarlarda UPS marka iletişimi, büyüme stratejileri, fiyatlandırma ve gelir artışından sorumlu olacak. Ülke Başkanı olan Tolga Biga’ya doğrudan rapor verecek. Pazarlama ve iletişim stratejilerinin yanı sıra müşteri ilişkileri yönetiminde, ihtiyaçlara yönelik hedeflerin belirlenmesinden sorumlu olacak. Ayrıca Türkiye merkezli olarak, Türk Ticaret Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen İhracat Akademisi programı gibi projelerde liderlik yaparak, küçük ve orta ölçekli işletme (KOBİ) sahiplerinin yeni ve kârlı pazarlara açılmaları için gerekli bilgi, içgörü ve stratejilerle donatılmalarına yardımcı olacak.


Çiğdem Ünal Küçük kimdir? 

The University of Chicago ekonomi bölümünden mezun olan Çiğdem Ünal Küçük, kariyerinde birçok önemli pozisyonda görev aldı. Son olarak, Divan Grubu’nda Marka ve Kurumsal İletişim Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı ve markanın dönüşümü ile pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine öncülük etti. Küçük, Divan Grubu’ndaki görevinden önce Amazon Türkiye, TeknoSA, Mey/Diageo ve Coca-Cola İçecek’te kilit pozisyonlarda büyüme ve pazarlamaya katkıda bulundu.

 


 

 

Comments


bottom of page