top of page

Yeliz Sarı Çalık, Raffles İstanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörü oldu


Yeliz Sarı Çalık, 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla Raffles İstanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörü pozisyonunda görevine başladı.


Yeliz Sarı Çalık kimdir?

Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden dereceyle mezun olan Çalık, eğitim hayatına Almanya’daki Bremen Üniversitesi’nde ve Kanada Vancouver’daki English Bay College’da devam etti. Kanada’da stajını tamamladıktan sonra 2011 yılında Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak kariyerine başladı. Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da sırasıyla Satış ve Pazarlama Yetkilisi, Pazarlama Müdür Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü unvanlarıyla görev yaparken, kendi alanında çeşitli eğitimlere katıldı ve Kempinski Hotels grubunun yurt dışı otellerindeki ekiplerde önemli roller üstlendi. Kariyerine 2019-2022 yılları arası Mandarin Oriental Hotel Group’ta devam eden Çalık, Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da Pazarlama ve İletişim Direktörü görevini üstlenerek, İstanbul projesinin açılış ekibinde yer aldı.

Bir çocuk annesi Çalık, oğlu Asrın’ı dünyaya getirdiği güzel bir molanın ardından, Raffles İstanbul Zorlu Center ailesindeki yeni görevinde, yönetim kurulunda yer alacak.



コメント


BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve

Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2024 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

Teslimat:

Saraybosna Cad. Gökorman Sitesi A Blok D. 207

Aşağı Dudullu Ümraniye İstanbul 

+90 212 973 7375

info@brandmap.com.tr

bottom of page