top of page

TEB’den yeni kampanya: “Ya Sonra? Sürdürülebilir Bir Dünya”


Türk Ekonomi Bankası (TEB), ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunurken; ekonomiye ve topluma değer katan, pozitif etki yaratan çalışmalar yapmaya, toplumu daha iyi bir geleceğe taşımak için desteklemeye devam ediyor. “İyi ve örnek banka” anlayışıyla sürdürülebilirlik konusunda toplumsal farkındalığı artırmayı da amaçlayan TEB, “Ya Sonra? Sürdürülebilir Bir Dünya” adlı yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yayınlanan ve moderatörlüğünü Boran Kuzum'un üstlendiği video serisinde alanında uzman isimler teknolojiyi, tarımı, mimariyi, modayı ve hayatı sürdürülebilir kılmanın yollarını ele alıyor.


Herkes için daha iyi yaşam koşulları sağlama ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefinin yaygınlaştığı ve benimsendiği günümüzde, sürdürülebilirliğin önemi de gün geçtikçe artıyor. “İyi ve örnek banka” anlayışıyla hareket eden TEB, dünyayı daha iyi bir geleceğe taşıma hedefiyle çalışırken, sürdürülebilirlik konusunda toplumsal farkındalığı artırmaya yönelik de çalışmalar yapıyor. Bu doğrultuda TEB, sürdürülebilirliği odak noktasına alarak yeni bir farkındalık kampanyası başlattı. Moderatörlüğünü Boran Kuzum'un üstlendiği “Ya Sonra? Sürdürülebilir Bir Dünya” video serisinde alanında uzman isimler teknolojiyi, tarımı, mimariyi, modayı ve hayatı sürdürülebilir kılmanın yollarını ele aldı.


“Daha iyi bir gelecek ve sürdürülebilir bir hayat”

TEB’in sürdürülebilirliğin izinden gittiği video serisinde, toplumun sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığının artırılması ve daha iyi bir gelecek için hayatı nasıl daha sürdürülebilir hale getirebileceğimiz hakkında daha fazla konuşulması amaçlanıyor. Nisan ayı itibarıyla dijital medya platformlarında yayına giren kampanya beş videoluk bir seriden oluşuyor. Han Tümertekin, Hatice Gökçe, Buse Berber Örçen, Bager Akbay ve Caner Eler gibi alanında uzman isimlerin Boran Kuzum ile yaptıkları söyleşilerde teknoloji, tarım, mimari, moda ve hayatın kendisinin sürdürülebilir kılınması için yapılması gerekenler masaya yatırılıyor. Yaşanabilir bir dünyaya odaklanan kampanya, toplumsal farkındalık ve insanları bilinçlendirmek için önemli bir adım niteliği taşıyor.


TEB’in, hayatın tamamında pozitif etki yaratmak adına yürüttüğü çalışmaların bir parçası olan “Ya Sonra? Sürdürülebilir Bir Dünya” video serisi İstanbul’da altı günde çekildi. Çekimler, Beykoz Kundura Fabrikası başta olmak üzere, Socrates dergisinden Nanomik Biyoteknoloji binasına, Hatice Gökçe’nin Karakarga Stüdyosu’ndan Rami Kışlası’na kadar çeşitli mekanlarda gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda Zeynep Dadak’ın oturduğu videolarda röportajların moderatörlüğünü ise Boran Kuzum üstlendi.


Künye:

Reklamveren: Türk Ekonomi Bankası (TEB)

Reklam / Yaratıcı Ajansı: Tick Tock Boom

Müşteri Ekibi: İlke Erdener, Mustafa Baysal, Mert Maviş

Katılımcılar: Mimar Han Tümertekin, Tasarımcı Hatice Gökçe, Teknoloji Danışmanı Bager Akbay, Socrates Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Caner Eler ve TİM-TEB Girişim Evi Girişimcisi Buse Berber Örçen

Yönetmen: Zeynep Dadak

Yapım Şirketi / Yapımcı: Böcek Yapım / Bahadır Arlıel

Mecra: Dijital platformlar


Comments


bottom of page