top of page

SuperFresh ve Refika Birgül’den Süper Lezzetler

Güncelleme tarihi: 14 Ağu


Türkiye’yi dondurulmuş gıdayla tanıştıran SuperFresh, Refika Birgül’ün reçetesiyle hazırlanmış iki ürününü tüketicilerle buluşturdu. Evde restoran deneyimi yaşamak isteyenlere “Refika’nın Pizzası”, lezzetli pratik bir öğün arayanlara “Refika’nın Tavuk Dönerli Dürüm Tostu” ürünlerini sunuyor.

 

“Refika’nın Pizzası”, pratiklik ve lezzeti aynı anda arayanlar ve “pizzadan asla vazgeçmem” diyenler için SuperFresh’ten lezzetli bir alternatif olarak tüketicilerle buluştu. Lezzetindeki farkı Türk peynirlerinin dokunuşu ile öne çıkan “Refika’nın Pizzası”; Refika’nın kendi evinde yaptığı gibi dil peyniri, Ege’den tulumu, cheddar lezzeti, sucuk, turşu, mısır ve Refikaca dokunuşlarla lezzeti artan pizza sosuyla buluştu.

 

İkinci ürün ise “Refika’nın Tavuk Dönerli Dürüm Tostu”. Tavuk dönerli ve renkli biberlerle zengin dolgusu, cheddar lezzeti ve herkesin kolaylıkla hazırlayabilmesi için hem tost makinesinde hem airfryerda pişme özelliğiyle ve uygun fiyatıyla hızlı öğünlerin vazgeçilmezi olacak.

 

Özellikle yoğun tempoda çalışanlar, dersten derse koşan öğrenciler ve pratik lezzetlerin hayatını kolaylaştırmasına ihtiyacı olan herkesi düşünerek SuperFresh’in Refika Birgül ile hazırladığı, uygun fiyatlı ve pratik lezzetler raflarda yerini aldı.

Comments


bottom of page