top of page

Samsung, Galaxy Unpacked’de yeni modellerini tanıttı



Samsung Electronics, Paris’te düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modellerini tanıttı; ayrıca yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra’yı da duyurdu.

 

Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modelleri ile Galaxy AI yeni zirvesine ulaştı

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy AI’ın gücüyle mobilde yapay zekâ çağını başlatmıştı. Yeni Galaxy Z Serisi’yle Samsung bu defa Galaxy AI açısından yeni bir dönemi başlatıyor ve Galaxy Z’nin vadettiği esnek ve çok yönlü form faktöründen faydalanarak benzersiz mobil deneyimlerin önünü açıyor. Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zekâ yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung’un form faktörü inovasyonu geleneğinin temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Fold Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, yeni Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 ile ilgili olarak şunları söyledi: “Samsung’un uzun inovasyon geçmişi, katlanabilir form faktörünü yaratarak ve mobil yapay zeka çağını başlatarak mobil alanda liderlik etmemizi sağladı. Şimdi, bu iki tamamlayıcı teknolojiyi bir araya getirmekten ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için yeni olasılıkların kilidini açmaktan heyecan duyuyoruz. Katlanabilir cihazlarımız her kullanıcının benzersiz ihtiyaçlarını karşılıyor ve şimdi Galaxy AI’ın gücüyle Samsung yepyeni bir deneyim sunuyor.”


Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra, akıllı sağlık deneyimi sunuyor

Samsung Electronics, Galaxy Unpacked’de Galaxy AI'nin gücünü daha fazla insana ulaştıran yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra'yı da duyurdu. Galaxy AI ile güçlendirilmiş yeni akıllı saatler, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarak kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanıza ve genel sağlık durumuna bütünsel bir yaklaşımla bakılmasına imkân veriyor.

 

Bu yeni ürünler, Galaxy AI’ın gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştırarak, herkes için uçtan uca zindelik deneyimleri sunmak üzere tasarlanmış giyilebilir cihazlar serisini genişletiyor. Bu yeni gelişmeler, Samsung'un dijital fitness geliştirme vizyonunun merkezinde yer alıyor ve kişiselleştirilmiş veri ölçümleri ve özel fitness deneyimleri sunarak, günlük zindelik durumuna dair bütünsel bir yaklaşımla kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanızı sağlıyor. Kişisel fitness hakkında doğru, detaylı ve ileri düzeyde bilgi elde etmek bu sürecin kilit faktörü ve Samsung'un Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra üzerindeki geliştirilmiş sensör yenilikleri bu vizyonu hayata geçirmeye yardımcı oluyor.

 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra hakkında ise şunları söyledi: “Giyilebilir cihazlar portföyümüze eklenen yeni ürünler, Samsung’un en gelişmiş teknolojilerini ve yeniliklerini entegre ederek, önleyici sağlık çözümleriyle sağlığınızın ve zindeliğinizin kontrolünü elinize almanızı sağlıyor. Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra ile sunulan akıllı ölçüm, rehberlik ve içgörüler, kullanıcıların verileri anlamlı içgörülere dönüştürmesine yardımcı olacak ve genişletilmiş akıllı sağlık deneyiminde yepyeni bir çağ açacak.”

 

 

Comments


bottom of page