top of page

QNB Finansbank, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı filmi yayınladı


QNB Finansbank, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı filminde çocuklarımıza odaklandı. “Cumhuriyet sınıfı” temasıyla hazırlanan reklam filminde QNB Finansbank, Cumhuriyet’in 100. yılında deprem bölgesindeki 100 okulun renove edilmesiyle yeniden hayata kazandırılacağı projesini de duyurdu.


QNB Finansbank, Türkiye’nin temelini oluşturan Cumhuriyetin 100. yılında deprem bölgesindeki 100 okulu yenileyerek 30 binden fazla çocuğa eğitim yolunda ışık olan bu projesini reklam filmine taşıyarak bir Cumhuriyet sınıfı yarattı.


Film 7’den 70’e her yaştan, her meslekten, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce insanın Cumhuriyet sınıfına gelip, okul sıralarında yerlerini alması ve heyecanla içeriye girecek öğretmenlerini beklemeleriyle başlıyor. “Cumhuriyet Öğrencileri” beklerken sınıfın kapısı açılıyor ve içeriye Türkiye’nin başöğretmeni Mustafa Kemal Atatürk giriyor. Tahtanın başına geçerek elinde tebeşirle yazmaya başlıyor ve görüntü yıllardır aklımıza kazınan o meşhur “tahtaya latin harfleri”ni yazdığı siyah beyaz fotoğraf karesine dönüşüyor.



Künye:

Reklam: QNB Finansbank – 29 Ekim 100. Yıl Reklamı Reklamveren: QNB Finansbank Reklam Ajansı: Rabarba Reklamveren Yetkilisi: Armağan Engel, Banu Akyıl Akıncı, Rengin Çavdar, Burcu Zorba Yönetici Kreatif Direktör: Pemra Ataç Açıktan Kreatif Direktör: Volkan Yanık Kreatif Ekip: Ebru Karaman, Ali Yiğit Gümüş, Anıl Tiryaki, Nurgül İletir Türkeş, Alican Kılıçoğlu, Göknil Kenar Strateji: Oğuz Savaşan Müşteri İlişkileri: Nihan Şimşek, Sezin Kenangil

Prodüksiyon: Berrak Damla Olgun Medya Planlama/Satınalma: People Initiative Prodüksiyon Şirketi: PToT Film Yönetmen: Ozan Açıktan


Comments


bottom of page