top of page

Papara, Trabzonspor formalarının göğüs sponsoru oldu


20 milyon kullanıcısıyla finansın her alanında hizmet veren bir Super App olma yolunda hızla ilerleyen finansal teknoloji şirketi Papara, spor sponsorlukları kapsamında 2018 yılından bu yana Trabzonspor ile farklı alanlarda çalışmalar yürütüyor. Ağustos 2023’te Akyazı Stadyumu'nun beş sezonluk isim hakkını da içeren 1 milyar 416 milyon TL’lik kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasına imza atan Papara, anlaşma dahilinde 2024-2025 sezonu itibarıyla beş sezon boyunca Trabzonspor formalarının göğsünde yerini alacak. Papara, bu sezon şortta yer almayacak.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Papara CEO’su Emre Kenci’nin katılımıyla Papara Park’ta gerçekleştirilen basın toplantısında, Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği ve Papara logosunu göğsünde taşıyacağı dört farklı forma tanıtıldı.


Papara’nın Türk sporuna verdiği destek büyüyor

Papara CEO’su Emre Kenci, “Trabzonspor Papara'nın ilk spor sponsorluğu olması sebebiyle kalbimizde özel bir yere sahip. Yeni sezonda Papara’yı Trabzonspor formalarının kalbinde görmek bizim için gurur verici. Papara imkansız nedir bilmeyen, engelleri ortadan kaldıran bir şirket. Papara’nın cesaretinin Trabzonspor’un inatçı ruhuyla bütünleştiğine inanıyor, yeni sezonda takıma başarılar diliyorum. Türk sporuna katkımız sadece futbolda değil, basketbol ve e-spor alanında da devam ediyor. Sporun temsil ettiği evrensel değerleri benimsiyor, özellikle gençliği bu değerleri yaşatması için sonuna kadar destekliyoruz” dedi.


“Yeni formalarımızın göğsünde Papara markası yer alacak”

Yeni sezon forma lansmanında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Trabzonlu olup da Trabzonspor’u desteklemeyen kimseyi bulamazsınız. Dünyanın neresine giderseniz gidin, böyle bir şehir, böyle bir kulüp kültürü ve böyle bir taraftara rastlayamazsınız. Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular da var ve onlar da bu şehrin takımına aşıklar. Bildiğiniz gibi artık yeni formalarımızın göğsünde Papara markası yer alacak. Papara CEO’su Emre Kenci’ye ve tüm Papara ailesine şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi kendileri tarihin en büyük stadyum sponsorluğunda da Trabzonspor’u tercih etmişti. Bu sezon 'İnatçı Formalar' sloganıyla sizlerin huzuruna çıkacak formalarımız bugünden itibaren satışa sunulacak. Taraftarlarımızdan ricam, yeni formalarımızı alarak bayramlaşmaya öyle gitsinler. İki bayramı bir arada yaşayalım. Yeni formalarımız ve yeni göğüs sponsorumuz Papara camiamıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.



 

Comments


bottom of page