top of page

Papara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı


Yirmi milyonu aşkın kullanıcısına hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finansal hizmetler sunan Papara; futbol, basketbol ve e-spora verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir araya gelerek sponsorluk anlaşmalarına yenisini ekleyen Papara, logosunu kulübün üç takımının formasına taşıyor.


Papara, 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı forma kol yanı, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı forma sırt numara altı, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı şort arkası sponsorluklarını üstlenecek. Papara ve Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki iş birliği, 13 Eylül Cuma günü Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda imza töreni gerçekleştirildi.

 

Fenerbahçe taraftarlarına Papara FB Card müjdesi

Papara, sponsorluk anlaşmasıyla birlikte sarı lacivert renklere gönül veren taraftarlara özel FB Card çıkaracağının müjdesini verdi. Koleksiyon değeri taşıyan ve Fenerbahçe’nin renkleriyle tasarlanan FB Card’ın, Papara'nın tüm kart kullanıcılarına sunduğu özelliklere sahip olmasının yanı sıra taraftarlara özel ayrıcalıklar sunacağı ifade edildi.

FB Card sahibi Papara kullanıcılarının, Papara'nın harcadıkça anında nakit kazandıran Cashback programından Fenerium mağazalarında da yararlanabilme olanağına ek olarak forma ve bilet çekilişlerine katılma şansı yakalayacağı belirtildi. FB Card'ın önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağı kaydedildi.

“Sporu desteklemenin, gelecek nesiller için rol modeller yaratmanın en etkili yollarından biri olduğuna inanıyoruz”

Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker, Papara’nın Türk sporunu her alanda destekleme vizyonunun altını çizdi ve ekledi: “Sporu desteklemenin, gelecek nesiller için rol modeller yaratmanın en etkili yollarından biri olduğuna inanıyoruz. Özellikle gençlerin taleplerini ve beklentilerini doğru okuyarak Türk sporuna yatırımlarımızı Papara’nın lider konumuna yakışır şekilde genişletiyoruz. 117 yıldır birçok branşta tarihi başarılara imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü ile kurduğumuz sponsorluk anlaşması kapsamında, Papara’nın spor yatırımlarına bir yenisini daha eklemiş olduk. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, yer aldığı her branşta cesur ve ezber bozan duruşunun, Papara’nın finansal teknoloji alanındaki vizyonu ile önemli paralellikler taşıdığına inanıyoruz.’’

 

“Papara, 3 farklı takımımızın parçası olarak Fenerbahçe’mize destek olacak”

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ise şunları söyledi: “Bugün kulübümüz için çok kıymetli bir iş birliğinin imza töreninde beraberiz. 20 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi Papara, 3 farklı takımımızın parçası olarak Fenerbahçe’mize destek olacak. Bu kıymetli marka bu sezon, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol, Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımlarımızın sponsoru oldu. Papara ile kapsamlı iş birliğimizin bir parçası olarak taraftarlarımıza özel ayrıcalıklar sunacak bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Papara ile yaptığımız iş birliği ile Papara FB Card’ı çok yakında taraftarlarımızla buluşturacağız.”



Commenti


bottom of page