TAB Gıda çatısı altında bulunan Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci’nin sunduğu tüm ürünlerin içeriğinin şeffaf şekilde paylaşıldığı “Ne Yediğini Bil” platformunu yenilendi. Tüketicilerin aradıkları bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla güncel trendlere uygun olarak yenilenen Ne Yediğini Bil platformu, tüketilen ürünlerin içeriği hakkında bir bilinç oluşturmayı hedefliyor.
Gelişmiş kullanıcı deneyimi
Modern tasarımı ve kullanıcı dostu ara yüzüyle dikkat çeken site, tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Yeni eklenen özelliklerle birlikte, aranan bilgiye kolayca ulaşmayı sağlayacak arama motoru ve kategorilendirilmiş içeriklerle kullanıcı deneyimi en üst seviyeye taşınıyor. Sitedeki geri bildirim sistemi sayesinde, kullanıcılar görüş ve önerilerini kolayca iletebiliyor. Tüketicilerin bu geri bildirimleri doğrultusunda TAB Gıda, platformu sürekli olarak güncellemeyi ve geliştirmeyi hedefliyor.
Yüksek kalite standartlarına uygun gıdalar
Bünyesindeki her marka için gıda güvenliği şartlarının sağlanmasına büyük önem veren TAB Gıda, tüketicilerine sunduğu tüm yiyecek ve içecekleri, yüksek kalite ve hijyen standartlarını göz önünde bulundurarak seçiyor. Şirket, tüm markalarının ürünlerini ve hizmetlerini düzenli denetime tabi tutarak, hizmet kalitesini en üst seviyede korumayı amaçlıyor.
TAB Gıda restoranlarında tüm ürünler sevk, pişirme ve servis standartlarıyla sağlık ve hijyen açısından Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’ne ve uluslararası kalite standartlarına yüzde 100 uygun olarak hazırlanıyor. Tüketiciye sunulan tüm ürünlerde dana eti ve tavuk eti kullanılırken, etler küresel gıda güvenliği ve kalite standartları kurumu BRCGS sertifikalı tedarikçilerden tedarik ediliyor. Et ve diğer tüm ürünlerin tedarikçilerinin helal gıda sertifikasına sahip olmasına özellikle dikkat ediliyor.
Soğuk zincirde yüksek hassasiyet
TAB Gıda bünyesindeki restoranlara giren tüm etler, lojistik firmasının -18ºC sıcaklığındaki araçlarıyla sevk ediliyor. Araçlar restoranlara ulaştığında, yöneticiler tarafından araç ve etlerin sıcaklıkları kontrol edilerek kayıt altına alınıyor. Teslimat sırasında son kullanma tarihleri ve ambalajlama prosedürleri kontrol edilen etler, soğuk zincir kırılmadan restoran depolarına taşınıyor. -18ºC ve (1-4)ºC olan depo sıcaklıkları, üzerlerinde sıcaklık göstergeleri olmalarına rağmen manüel olarak her gün en az 3 defa ve her sevkiyat öncesinde termometre ile kontrol ediliyor. Bunun yanı sıra tüm Türkiye’deki restoran depoları, sevkiyatların takibi ve sevkiyat sırasındaki araçların sıcaklıklarıyla izleniyor.
“Ne Yediğini Bil” platformu için hazırlanan reklam filmi, Whopper'ı kendi mutfağında 'food styling' olmadan, olduğu gibi sergilemek üzerine de bir vurgu yapıyor. Reklamda, Whopper'ın en saf haliyle çekilen bir Polaroid fotoğrafı kullanılıyor ve bu fotoğraf, hiçbir dijital düzenleme yapılmadan reklamda yer alıyor. Bu sayede Whopper ürünlerinin doğallığı ve sadeliği ön plana çıkartılıyor.
Reklam filmi: https://www.youtube.com/watch?v=LeQHNpJdfrM
Comments