top of page

Lova Yatak, marka yüzü Simge’nin yer aldığı reklam filmini yayınladı


Doğanlar Mobilya Grubu’nun uyku markası Lova Yatak’ın yeni marka yüzü ünlü şarkıcı Simge Sağın oldu. Lova Yatak reklam filminin lansmanını, Doğanlar Mobilya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş ve Simge’nin katılımıyla 17 Mayıs Cuma günü Feriye’de gerçekleştirdi.


Simge’nin kamera karşısına geçtiği reklam filminde, herkesin rahatlık ve kaliteli uyku arayışını karşılayan Lova Yatak’ın, özel tasarımları, teknolojileri ve kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik sunduğu uyku deneyimi dikkat çekiyor. Şarkıcının ‘’Miş Miş’’ adlı şarkısını Lova Yatak için yeniden yorumladığı reklam filminde, markanın yeni sloganı “Benim Rahatım, Lova Yatağım” öne çıktı.

TV kanallarında ve dijital mecralarda yayınlanacak olan reklam filminde Simge, kişisel ihtiyaçlara uygun, özel teknolojilerle donatılmış, rahat ve konforlu uyku deneyimini izleyicilere kendi yaşantısından bir kesitle aktarıyor. Reklam filminde 4 farklı yatak modeli yer alıyor. Serinletici etkili Clima Effect, doğal uyku deneyimi sunan Duo Sense Bamboo, kusursuz uyum vadeden Maestro Hybrid ve enerjik sabahlara uyandıran Sportive Comfort modelleri izleyiciyle buluşuyor.

 

 

Künye:

Reklamveren: Lova Yatak

Reklamveren Yetkilileri: Özkan Özkul, Can Camcı

Reklam Ajansı: Cheil Türkiye

Ajans Başkanı: Mehmet Özkanoğlu

Kreatif Direktör: Kerem Çar

Kreatif Grup Ekip Lideri: Ali İhsan Ozan

Kreatif Ekip: Cansel Tali, Cemre Elif Kuran, Fatma Soya

Strateji Ekibi: Ersan Avcı, Simay Ökten

Müşteri İlişkileri: Zelda Hatem Dülgar

Prodüksiyon Şirketi: Kala Film

Prodüktör: Serhat Cinisli

Yönetmen: Bora Ozan

Müzik Aranje: Ozan Bayraşa

PR Ajansı: Communication Partner

Comentários


bottom of page