top of page

Lova Yatak, Clima Effect yatak ve Frio yastık modellerini yenilikçi teknolojilerle üretti


Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, yenilikçi teknolojilerle üretilen Clima Effect yatak ve Frio yastık modelleriyle kullanıcılarına sıcak yaz gecelerinde rahat ve serin bir uyku deneyimi yaşatıyor. 


Yenilikçi Serinlik Teknolojili Clima Effect Yatak ile İdeal Uyku Deneyimi

Yenilikçi kumaş teknolojileriyle tasarlanan Clima Effect Yatak, kullanıcılarına sıcak havalarda rahat ve serin bir uyku ortamı vadediyor. İki farklı yüzeyiyle öne çıkan bu yatakta, Cool Prime teknolojisiyle serinletici etkiye sahip kumaşı ve Visco Jel katmanı sayesinde uyku sırasında serinlik hissi veriyor ve sıcak yaz gecelerinde serin ve konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.

Clima Effect Yatak, bunaltıcı sıcaklarda klima etkisi sağlayarak kullanıcıların konforunu maksimize ediyor. Cool Prime teknolojisi, serinletici kumaş ve ergonomik Jel Visco katmanı sayesinde yatak yüzeyi, uyku esnasında serin ve rahat bir his sağlıyor. Nem yönetimini destekleyen pamuk katmanı ise ideal uyku koşullarını oluşturuyor.


Doğal yün katmanı ve bambu etkili kumaş kullanılan yüzeyi ise ısı dengeleyici bir uyku ortamı sağlanıyor. Bu özellikler sayesinde, her mevsimde ideal sıcaklıkta uyku imkanı sunulurken, yatağın 5 bölgeli pocket yay sistemi farklı vücut tipleri için mükemmel destek sağlıyor. Bu sistem aynı zamanda çiftlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini de önlemeye yardımcı oluyor.


Frio Yastık ile Terleme Sorunu Son Buluyor

Lova Yatak'ın terleme sorunu yaşayanlar için ürettiği Frio Yastık, iki farklı yüzey sunarak uyku konforunu artırıyor. %100 pamuk kumaştan üretilen yastığın bir yüzü, doğal nefes alma özellikleri sayesinde cildi rahat ettiriyor. Diğer yüzünde kullanılan Outlast teknolojisi ise vücut sıcaklığını dengeliyor. Bu sayede aşırı terlemeyi önleyerek, uyku kalitesini yükseltiyor ve daha rahat bir uyku ortamı sunuyor. Pamuk kumaşın doğal özellikleri sayesinde yastık, nefes alırken cildi rahat ettiriyor. Hava akışını optimize eden özel dolgu malzemesi sayesinde baş ve boyun bölgesinde serinlik sağlayan Frio Yastık, ergonomik tasarımıyla ise boyun ve omuz bölgelerini destekliyor. 

Comments


bottom of page