top of page
Brandmap Haber

Lacoste, yeni marka kampanyasını hayata geçirdi



Türkiye’de Eren Perakende çatısı altında müşterileriyle buluşan Lacoste, bu yıl büyük marka kampanyası "Play Big (Büyük Oyna)" ile yeni zirvelere ulaşıyor. kKampanya, yeni bölgeleri keşfederek ve sanatı markanın tam kalbine yerleştirerek, 2024'ün Timsah için büyük bir yıl olduğunu kanıtlıyor.

 

İkonik Timsah logosundan vazgeçmeyen Lacoste, yeni kampanyasıyla gücünü ve ileriye dönük vizyonunu bir kez daha ortaya koyuyor. Zamana ayak uyduran cesareti, ruhu ve tarzıyla evrilen bir marka olduğunu kanıtlıyor. Tıpkı Timsah'ın sürekli hareket halinde olması gibi, Lacoste da hayranlarını kendi oyunlarını yaratmaya teşvik ederek dünyayı onların oyun alanına dönüştürmeye devam ediyor. "Play Big", ikonik timsahın etkisini genişleten güçlü bir çağrı niteliği taşıyor. Kampanya, her elçinin içsel cesaretini ve markanın durdurulamaz ruhunu kutluyor. “Play Big” kampanyası için Lacoste, markanın canlı bir temsili olan dev bir timsahı ön plana çıkarıyor: Renkli, eğlenceli ve büyük; Lacoste'un becerisini ve zekasını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

 

Moda sporunun öncülerinden biri olarak Lacoste'un tenis sporuna atıfta bulunması, file, pamuklu polo ve triko gibi tekstil malzemelerini öne çıkararak belirleyici bir moda ve bilgi birikimi bağlantısı yaratmayı başarıyor. Bu nedenle, devasa timsah heykeli tamamen geleneksel tenis malzemelerinden yapılıyor.

 

Lacoste'un elçileri

En çok Grand Slam şampiyonluğu kazanan Sırp tenis efsanesi Novak Djokovic, bir timsahın çenelerini rahatça ayırarak güçlü bir şekilde duruyor. Kendisini sporda eşi benzeri görülmeyen zirvelere taşıyan sakinliği, gücü ve korkusuzluğu sergileyen Djokovic'in rahat tavrı, korttaki benzersiz hakimiyetini yansıtıyor.

 

Teniste devrim yaratan bir güç olan Venus Williams, timsahın açık çeneleri arasında eğlenceli bir pozda yakalanıyor. Onun sarsılmaz zarafeti ve mükemmelliğe olan bağlılığı, kendinden emin duruşuna yansıyarak iki ikonik gücün hayattan daha büyük bir karşılaşmada bir araya gelmesinin gücünü simgeliyor. Venus, timsaha karşı sahadaki rakiplerine gösterdiği karizmanın aynısını sergiliyor.

 


 

 

 

Comments


bottom of page