top of page

Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonunun lansmanı gerçekleşti


Moda markası Koton, Zeynep Bastık ile oluşturduğu cool, dinamik ve özgür ruhları yansıtan özel koleksiyonunu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde, koleksiyon yüzü Zeynep Bastık’ın katıldığı, Rixos – Tersane İstanbul’da düzenlenen bir lansman ile tanıttı.


Soul Grinders’ın müzikleri ile açılan gece, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın koleksiyonun yaratılma sürecini anlattığı konuşması ile devam etti. Koleksiyonun her bir tasarımında ilhamı olan gecenin yıldızı Zeynep Bastık geceye büyük bir şovla katıldı. Koleksiyonun reklam filmi ilk defa Tersane’de sunuldu.


Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öncü işler yapmayı, farklı projeler ortaya koymayı seviyoruz. Tasarım anlayışımızla, sürdürülebilirlik politikamızla ülkemizde hazır giyim sektörünün en beğenilen markalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Modaya ve trendlere olan yenilikçi bakış açımız, bizi ülkemizin sevilen sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık ile buluşturdu. Gençliği, dinamizmi ve özgür ruhuyla bizi büyüleyen Zeynep ile çok güzel bir koleksiyon oluşturduk. İnanıyorum ki hem yeni koleksiyonumuz hem de Zeynep’in şarkısı güzel başarılara vesile olacak ve Türk moda dünyasında yeni iş birliklerinin oluşmasına ilham oluşturacak.”


Sanatçı Zeynep Bastık ise gecede yaptığı konuşmada Koton’la yaptığı iş birliği için şunları söyledi: “Mesleğim gereği her zaman modayla ilgiliydim ama bu kez sevgili Koton ekibiyle de işin mutfağına geçtim. İlk kez bir moda markasıyla koleksiyon oluşturmanın heyecanını yaşadım. Renklerinden desenlerine, kumaşlarından düğmelerine kadar her bir detay üzerinde titizlikle çalışan müthiş Koton Ekibi’ne çok teşekkür ederim.”


“Bundan Böyle Ben Böyle” mottosuyla hazırlanan Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonu, su tüketiminin %80 oranında azaltılarak üretilen denim, kadın, aksesuar, iç giyim ve party ürün gruplarında yüzü aşkın parçadan oluşuyor.

Comments


bottom of page