top of page

Kendall Jenner’ın yıldızı olduğu Calvin Klein’in yeni kadın giyim koleksiyonu tanıtıldı


Calvin Klein’in, süper model Kendall Jenner’ın yeni kadın giyim koleksiyonunu tanıttığı  Sonbahar 2024 kampanyasının yeni kısmı yayınlandı. Yönetmenliğini ve fotoğraf sanatçılığını Mert Alaş’ın üstlendiği kampanya, Calvin Klein kıyafetlerin  Kendall’ın kendine ayırdığı zamanlarda ona verdiği enerjiyi vurguluyor. Bu kombinler arasında markanın yenilenen temel parçalarından oluşan Calvin Klein Studio da bulunuyor. Kendall, şehirden ilham alan kıyafetlerle plajda yürürken; dantel detaylı deri dış giyim parçalarıyla görünümünü tamamlıyor ve iç giyimi şık kesimlerle kombinliyor.


Neredeyse on yıldır Calvin Klein ailesinin bir parçası olduğunu ve her yeni kampanyada ekiple birlikte çalışmanın kendisini hâlâ beni çok heyecanlandırdığını söyleyen Kendall, “Bu kez Calvin’in slip elbise ve uzun kaban gibi en ikonik parçalarından bazılarını giydim böylece bu parçaların öne çıkan cazibesini ortaya koyabildim.” diye ekledi.


Calvin Klein’ın sonbahar 2024 kampanyası sezon boyunca devam ederek marka yüzlerini sabahın ilk ışıklarından gün batımına kadar takip etmeyi sürdürecek.


Kampanya Kredileri:

Yönetmen ve Fotoğraf Sanatçısı: Mert Alaş

Editoryal Krediler: Calvin Klein

Sosyal Medya: @calvinklein


Comments


bottom of page