top of page

Gözde Yıldırım Ansari, Lufian Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu

Güncelleme tarihi: 9 Haz 2023




Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından Lufian’ın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Gözde Yıldırım Ansari getirildi. Kurumsal iletişim çalışmaları ve yeni pazarlama stratejilerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek olan Ansari, şirket hedefleri doğrultusunda dijital ve geleneksel iletişim, kampanya yönetimi, müşteri deneyimi, sürdürülebilirlik ve etkinlik stratejileri gibi süreçlerden sorumlu olacak.


Gözde Yıldırım Ansari kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan ve ardından Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden yüksek lisans derecesi alan Gözde Yıldırım Ansari, kariyerine Doğan Holding’de başladı. Burada, Kanal D’nin Kurumsal İletişim, Program Planlama, Yerli Yabancı Filmler ve Programlar departmanlarında 11 yıl çalışan Ansari, daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi’nde Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

Cengiz, Limak, Kolin ortaklığında kurulan CLK Enerji’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev alan Ansari, 2014 yılında Demir İnşaat’ın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atandı. Ansari, bu çalışma sürecinin ardından 25 Medya İletişim Ajansı’nı kurdu. Ortadoğu İnşaat, Ortadoğu Enerji, Womedeluxe Otel, Nişantaşı Hastanesi başta olmak üzere birçok marka ile çalışarak başarılı işlere imza attı. 3 Mart 2023 tarihi itibarıyla da Lufian Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlendi.

Comments


bottom of page