top of page

Enza Home, Hindistan pazarına giriş yapıyor



Enza Home, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi pazarına güçlü bir adım atarak global büyüme yolculuğunu sürdürüyor. Kentte tasarımcıların ve ünlü markaların buluşma noktası olan MG Road'da açılan yeni konsept mağaza, Enza Home’un yurt dışındaki 128’inci mağazası olma özelliğini de taşıyor.

 

Enza Home, Hindistan’daki iş ortağı Avian ile birlikte MG Road'daki yeni showroom'da, Enza Home’un geniş oturma odası, yemek odası ve yatak odası koleksiyonlarının yanı sıra çağdaş zarafet ve konforu bir araya getiren aksesuarları da sergileyecek. Enza Home, estetik ve işlevselliği mükemmel bir şekilde harmanlayan tasarımlarıyla Hindistan’daki milyonlarca eve girmeyi hedefliyor.

 

Hindistan pazarına giriş yaparak Enza Home’un global büyüme yolculuğunda önemli noktaya ulaştıklarını söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “Yurt dışında hızla artan mağaza sayımız ve genişleyen satış noktalarımız, Enza Home’un uluslararası pazarlardaki gücünü ve başarısını pekiştiriyor. Hindistan gibi dinamik ve hızla büyüyen bir ekonomide yer almak bu anlamda hem global vizyonumuzu hem de tasarımlarımızı daha geniş kitlelerle buluşturma hedefimizi destekliyor. MG Road'da açtığımız bu mağaza, global pazardaki konumumuzu daha da güçlendirecek” dedi.

 


Comments


bottom of page