top of page
Brandmap Haber

EasyCep, Azerbaycan’da CGI reklamını yayınladı



EasyCep, uluslararası pazarlarda sürdürülebilir ve yenilikçi iş modeliyle büyümeye devam ediyor. İlk olarak Katar’a iş ortaklarıyla giren şirket, Azerbaycan’la devam eden yolculuğunda başkent Bakü'nün en prestijli caddelerinden birinde ilk mağazasını açtı. CGI teknolojisiyle hazırlanan yeni sosyal medya reklamıyla Azerbaycan’da tüketicileri yenilenmiş telefonlarla tanıştıran EasyCep, ülkede ses getiren bir başlangıç yaptı.


Türkiye’nin yenilenmiş elektronik cihaz marketi EasyCep, Azerbaycan’da ilk deneyim ve satış mağazasını açtı. Yurt dışı yolculuğuna Katar’da, bölgenin perakende ve telekomünikasyon alanında güçlü markalarıyla iş birliği içinde başlayan EasyCep’in sonraki adımı Azerbaycan pazarına girmek oldu. Ülkenin önde gelen mobil operatörü Nar ile iş birliği yapan şirket, bu kez de Azerbaycan’da tüketicilere yenilenmiş telefonların avantajlarını sunuyor. Azerbaycan’ı yeni bir tüketim anlayışıyla tanıştıran EasyCep’in CGI teknolojisiyle hazırlanan yeni reklam filmi sosyal medyada şimdiden büyük ilgi topladı bile.


Gelişen teknoloji ve bununla paralel olarak yeni teknolojiye ulaşmanın kolaylığını anlatmak için hazırlanan reklam filminde, Bakü’nün merkez caddelerinden birinde eski telefonu ile konuşmaya çalışan bir gencin elindeki telefonunun EasyCep’i sembolize eden dev bir robot tarafından alınarak alkışlar eşliğinde son model bir telefona dönüşmesi dikkat çekici bir şekilde gösteriliyor.


Azerbaycan'daki yeni reklam kampanyalarını değerlendiren EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı şunları söyledi: “Türkiye’yi yenilenmiş elektronik cihazlarla tanıştıran markayız. Elektronik cihazların alımı ve satımı konusunda yenilikçi bir deneyim sunarak bu dönüşümü yaymayı hedefledik.  Geçtiğimiz yıl ‘Kafaları Yeniliyoruz’ sloganıyla teknolojiyi ve çevre dostu yaşam tarzını daha erişilebilir kılmak için herkesi alışkanlıklarını değiştirmeye çağırarak Türkiye’de yenilenmiş elektronik cihazların ve faydalarının bilinmesini sağladık. Şimdi ise Azerbaycan’da tüketicilerini döngüsel ekonomiye dayalı iş modelimizle tanıştırmak üzere yola çıktık. Hem hesaplı hem de çevre dostu elektronik ürünlerimizle her iki pazarda da tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı ve çevre bilincini artırmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Azerbaycan’da sosyal medya ve outdoor kanallarda reklamlarımızla etkili bir başlangıç yaptık. Tüm sosyal medya platformlarında eş zamanlı olarak yayınladığımız CGI filmimiz, gördüğü ilgiyle daha şimdiden 1 milyon görüntülemeye ulaştı. Azerbaycan’daki tüketicilerden gördüğümüz ilgi, pazarlama yaklaşımımızın doğruluğunun yanında sunduğumuz değerin de kolayca anlaşıldığını gösterdiği için memnunuz.”



Künye:

Reklamveren: EasyCep Azerbaycan

Reklamveren Yetkilisi: Samet Ensar Sarı, Sena Başak Değirmenci

Reklam Ajansı: 44

Yaratıcı Yönetmen: Ersan Karataş

Prodüksiyon Şirketi: Rec Films

Yönetmen: Rec Revan

 

 

Comments


bottom of page