top of page
Brandmap Haber

Bella Maison, yeni koleksiyonunu sundu: Indian Collection


Bella Maison, sonbahar/kış 24-25 sezonu için hazırladığı Indian Collection ile evlere Hint kültürünün zenginliğini getirdiğini duyurdu. Koleksiyonda kulanılan hardal, yeşil ve kahverengiden oluşan masala renk tonlarından, mandala desenleri ve mughal çiçeklerine kadar her ayrıntısıyla egzotik bir atmosfer ortaya çıktı. Indian Collection, Bella Maison tasarımcılarının özgün el çizimleri ile hazırlanandı.


Indian Collection’ın nasıl ortaya çıktığını Bella Maison Creative Director’ü Hatice Tan anlattı: “Hindistan bu dünyada belki de en egzotik ülkelerden bir tanesi. Desenleri, renkleri, caddeleri, baharatları ile tam bir ilham kaynağı. Bu ilhamdan yola çıkarak hazırladığımız Indian Collection mughal çiçeklerinin, masala baharatına ait renklerin, zarif desenlerin tamamen el çizimleri ile hazırlanmış modern ve egzotik bir yorumu oldu. Yeni sezonda evlerinin tarzını değiştirmek isteyenler için eşsiz alternatifler sunuyor.”


Bella Maison Indian Collection sofra grubu, hardal sarısı, toprak ve yeşil tonlarının uyumu, suluboya efektli çiçek desenleriyle birleşerek tasarlandı. El işçiliğiyle detaylandırılmış tabaklar, göz alıcı motiflerle süslü cam bardaklar ve zarif masa örtüleri ve amerikan servisler, Hint kültürünü sofralara taşıyor.


Indian Collection ise Babür İmparatorluğu’nun ihtişamı ve Hint zanaatının usta el işçiliğiyle harmanlanarak tasarlandı. Suluboya efektli ve jakarlı yatak örtüleri, masala renk tonları ve zarif çizgilerle uyum yaratıyor. Mobilyalar, mango ağacının doğal dokusuyla şekillendirildi. Ek olarak mango ağacının, meyve vermeyi bıraktıktan sonra mobilya yapımında kullanılmaya devam edilmesi, sürdürülebilirliğe katkı sağlarken çevre dostu bir seçenek sunuyor.

Comments


bottom of page