top of page

Arçelik ve Kenan Doğulu iş birliğine imza attı: “Kahve”



Arçelik, ünlü sanatçı Kenan Doğulu ile yeni bir iş birliğine imza atarak kahve tutkunlarına zengin ve keyifli bir deneyim vadediyor. Arçelik yeni imaj iletişiminde Kenan Doğulu’nun yeni şarkısı “Kahve” ile “Gel bir kahve içelim” diyerek kahve teknolojilerindeki uzmanlığını tüketicileriyle kutluyor.

 

Reklam filminde Kenan Doğulu’nun bir gününden kesitler ekrana geliyor. Kenan Doğulu ve arkadaşları Arçelik’in yenilikçi kahve makinelerinden Telve Türk Kahvesi Makinesi, Imperium Barista Tam Otomatik Espresso Makinesi, Imperium Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi ve Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ile hazırlanmış çeşitli kahveleri yudumlayarak anın tadını çıkarıyor. Ayrıca, reklam filmine, Kenan Doğulu’nun yeni şarkısı “Kahve” eşlik ediyor.  “Muhabbeti sizden, çeşit çeşit kahveler Arçelik'ten. Telve'nin mucidi Arçelik'le... Gel bir kahve içelim” sözleriyle, Arçelik kahve makinelerinin muhabbetin ve kaliteli kahvenin vazgeçilmez bir parçası olduğu vurgulanıyor.


Türk kültürünü inovatif teknolojiyle buluşturan Arçelik, 2004 yılında pazara dünyanın ilk otomatik Türk kahvesi makinesi Telve’yi sunarak yeni bir kategoriye öncülük etti. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli olarak geliştirilen Telve için bugüne kadar 84 patent başvurusu yapıldı. Bu sene 20’nci yaşını kutlayan Telve, Türk kahvesi deneyimini bir üst seviyeye taşıyan özellikleriyle dikkat çekiyor. 6 fincan kapasitesi, su tankı, Cook Sense teknolojisi, indüksiyonlu ısıtma ve sesli uyarı özellikleri ile donatılmış olan bu makine, Türk kahvesi severlerin vazgeçilmezi oluyor.


Türk kahve kültürünü dünyaya tanıtma misyonunu üstlenen Arçelik, Türkiye’de farklı kahve çeşitlerine ilginin artmasıyla ürün gamını genişleterek A’dan Z’ye farklı kategorilerde kahve makineleri geliştirdi.


Imperium Barista Tam Otomatik Espresso Makinesi, kahve severlere tam otomatik bir deneyim sunuyor. 13 kademeli kahve öğütücü, entegre süt köpürtme sistemi ve 19 bar yüksek basınç gücü ile on farklı kahve çeşidi hazırlayabilme kapasitesine sahip olan bu makine, kullanıcılara en sevdikleri kahve çeşitlerini evde hazırlama imkânı tanıyor.

Imperium Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi, entegre süt köpürtme sistemi ve 15 bar yüksek basınç gücü ile dört farklı kahve çeşidi hazırlayabilme özelliği sunuyor. Süt köpüğü ayarı ile kişiselleştirilebilir kahve deneyimi sağlayan bu makine, kolay kullanımıyla ideal bir tercih olarak öne çıkıyor.


Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, kahve tutkunlarına üstün bir deneyim sunmak üzere tasarlandı. Kahve öğütücü, damlama durdurma fonksiyonu ve aroma fonksiyonu gibi özellikleriyle dikkat çeken bu makine, 10 fincan kapasiteli cam karaf sayesinde geniş ailelerin ve misafir ağırlayanların tercihi oluyor.

 

Künye:

Reklamveren: Arçelik

Reklamveren Temsilcisi: Mehmet Tüfekçi, Pelin Hekimoğlu, Özdem İkizer Yüken, Ece Barak, Gözde Kirazlı Atilla, Dilek İpek

Reklam Ajansı: Havas İstanbul

Yönetici Kreatif Direktör: Eray Hökelek

Kreatif Ekip Liderleri: Gizem Arlı Sirkeci, Hüseyin Gündüz

Kreatif Ekip: Merve Turunç, Ergin Doğanay, Kerem Korucuoğlu

Strateji Direktörü: Canan Pehlivanoğlu, Beliz Top

Müşteri İlişkileri Ekibi: Kerem Yalçın, Gözde Nur Akbaş, Selin Kardaş, Beril Ermeral, Begüm Tun, Gamze Beygirci

Grafik Tasarım Ekip Lideri: Hasan Yıldırım

Grafik Tasarımcı: Barış Köprülü

Trafik Direktörü: Enhar Giritli Baydar

Ajans Prodüktörü: Sıla Salgın, Leyla Özgecan Gezer

Prodüksiyon: Anima İstanbul

Yönetmen: Aytuğ Üngör

DOP: Ersin Gök

Fotoğraf: PPR İstanbul / Fırat Meriç

Müzik: Kenan Doğulu

Comments


bottom of page