top of page

Allianz Türkiye, “Bir Kız Gelecek” projesine özel reklam filmini yayınladı



Cumhuriyet ile yaşıt Allianz Türkiye, yaşam ve eğitim hakkı risk altındaki kız çocuklarını desteklemek amacıyla Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı ile başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk programı “Bir Kız Gelecek” için özel bir reklam kampanyası hazırladı.


Yeni yıla girerken “Birlikte, Umutla” mesajıyla, toplumsal iyileşmede ortak umutların rolüne vurgu yapan yeni reklam kampanyası, eğitime erişimleri başta deprem felaketleri olmak üzere çeşitli ailevi, coğrafi ve ekonomik sorunlar nedeniyle risk altında olan kız çocuklarının öncelikle çocukluklarını yaşayabilmelerinin sağlanması gerektiği fikrine odaklanıyor. Kampanyanın filminde vakıf çatısı altındaki tüm koruncuklara yaşam boyu destekçi olma vizyonuyla yurt, üniversite bursu ve istihdam gibi alanlarda Allianz Türkiye’nin katkı sağlayacağına; çocuklarınsa sadece gelişim, paylaşım ve öğrenim gibi çocukken yapmaları gereken şeylere odaklanabileceklerine vurgu yapılıyor.

 


Künye:

Reklamveren: Allianz Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: Onur Kırcı, Murat Toz, Mehmet Nakkaşoğlu, Murat Şeker, Gözde Kersu, Berna Özdemir, İrem Çıbuk Süer, Okan Gülşen

Reklam Ajansı: Concept

VP-CCO: Kerem Özkut

VP-Müşteri İlişkileri: Barış Alemdar

ECD: Mustafa Özmal

CD: Emre Günaydın

Kreatif Grup Başkanı: Berke Gülçiçek, Apo Gürses

Kreatif Ekip: Erkut Çarık, Yağız Akgün, Burcu Çetin, Burak Çolak, Ayşe Eserova

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi

Ajans Prodüktörleri: Barış Dikmen, Ayten Güneş

Yönetmen: Burak Çaldır

Prodüksiyon Şirketi: Norr Film

Müzik: FFW Creative Audio

Seslendirme: Sihirli Değnek – Çağrı Şensoy

Fotoğrafçı: Asithane – Deniz Özgün

Comments


bottom of page